Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Cukrus, 80 gramų
- Sviestas, 80 gramų
- Vanduo, 120 mililitrų
- Sūris, maskarponės, 80 gramų
- Cukraus pudra, 80 gramų
- Kokoso drožlės, 80 gramų
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Sausainiai, 200 gramų
- Konjakas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome.
Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2 - 3 mm storio stačiakampiu.
Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama.
Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai