Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Cukrus, 80 gramų
- Sviestas, 80 gramų
- Vanduo, 120 mililitrų
- Sūris, maskarponės, 80 gramų
- Cukraus pudra, 80 gramų
- Kokoso drožlės, 80 gramų
- Kakava, 2 valgomieji šaukštai
- Sausainiai, 200 gramų
- Konjakas, 2 valgomieji šaukštai
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 4
                                        
                    - Sausainiai sutrinami su trintuve. Suberiame kakavos miltelius ir gerai išmaišome. 
- Šiltame vandenyje ištirpiname cukrų, supilame konjaką. Cukraus sirupas supilamas į sausainių-kakavos masę ir užminkoma tešla. Tešla tolygiai paskirstoma ant maistinės plėvelės ar folijos maždaug 2 - 3 mm storio stačiakampiu. 
- Kambario temperatūros sviestą ištriname su cukraus pudra ir maskarponės sūriu. Suberiamos kokoso drožlės ir gerai išmaišome. Kokosinis įdaras tolygiai užtepamas ant vyniotinio pagrindo ir suvyniojama. 
- Pyragaitis 30 min. dedamas į šaldymo kamerą, kad sustingtų. 
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    