Saldūs migdolai su druska
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Migdolai, 200 gramų
- Dansukker cukrus Farinas, 70 gramų
- „Dansukker“ cukraus milteliai, 60 gramų
- Vanduo, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Į prikaistuvį suberkite saldžiuosius migdolus ir cukraus miltelius, cukrų „Farinas“ ir vandenį. Nustatykite didžiausią viryklės kaitrumą ir kruopščiai maišykite.
Sumažinkite ugnį ir įberkite druskos. Maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Nuolat reguliuokite ugnį, kad cukrus nepridegtų.
Išpilkite migdolus ant kepimo popieriaus. Pabarstykite trupučiu druskos. Ataušusius migdolus susmulkinkite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai