Saldūs obuoliukai

Saldūs obuoliukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Obuoliai, saldūs, raudoni, nedideli, 8 vienetai
  • Cukrus, 270 gramų
  • Vanduo, 150 mililitrų
  • Dansukker šviesusis sirupas, 2 valgomieji šaukštai
  • Iešmeliai, (mediniai), 8 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Išpjaukite obuolių kotelius ir žiedelius. Obuolius kruopščiai nusausinkite. Kiekvieną obuolį iešmeliu perverkite nuo žiedelio iki kotelio. Riebalais ištepkite kepimo popieriaus lapą. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų, vandenį ir sirupą. Kaitinkite ant nedidelės ugnies, kol ištirps cukrus. Tada padidinkite ugnį, kad marinadas imtų kunkuliuoti. Patikrinkite, ar marinadas paruoštas: įmerkite lazdelę ir ištraukę pakiškite ją po šaltu tekančiu vandeniu. Marinadas turėtų sustingti. Obuolius pamirkykite karštame marinade. Pasukiokite juos virš prikaistuvio, kad nuvarvėtų marinado perteklius. Obuolius sudėkite į riebalais išteptą kepimo skardą ir leiskite sustingti.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą