Saldutis vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Geltonos avietės, 2 stiklinės
- Mascarpone sūris, 250 gramų
- Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
- Cukrus, 30 gramų
- Miltai, 250 mililitrų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Cukrus, 100 gramų
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kakava, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Keturkampėje skardinėje formoje kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir kakava.
Pilame aliejų ir vėl išplakame. Sijojame miltus ir kepimo miltelius.
Biskvitą kepame iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.
Iškepusį biskvitą susukame į rankšluostėlį ir laukiame, kol pravės.
Ruošiame įdarą: grietinėlę išplakame su cukrumi iki putų. Dedame mascarpone sūrį ir vėl sumišome.
Tuomet beriame avietes ir vėl sumaišome.
Išvyniojame biskvitą ir dedame kremą. Tuomet vėl susukame.
Papuošiame vyniotinį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai