Saldutis vyniotinis

Saldutis vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Įdarui:
  • Geltonos avietės, 2 stiklinės
  • Mascarpone sūris, 250 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
  • Cukrus, 30 gramų
Tešlai:
  • Miltai, 250 mililitrų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Aliejus, 0.5 stiklinės
  • Kakava, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Keturkampėje skardinėje formoje kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi ir kakava.

  2. Pilame aliejų ir vėl išplakame. Sijojame miltus ir kepimo miltelius.

  3. Biskvitą kepame iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.

  4. Iškepusį biskvitą susukame į rankšluostėlį ir laukiame, kol pravės.

  5. Ruošiame įdarą: grietinėlę išplakame su cukrumi iki putų. Dedame mascarpone sūrį ir vėl sumišome.

  6. Tuomet beriame avietes ir vėl sumaišome.

  7. Išvyniojame biskvitą ir dedame kremą. Tuomet vėl susukame.

  8. Papuošiame vyniotinį.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai