Šaldyti miško grybai žiemai

Šaldyti miško grybai žiemai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grybai, miško
Gaminimo instrukcija:

Grybus iš miško nuvalykite, kad juos vėliau galima būtų naudoti. Sudėkite į sandarų indą ir dėkite į kamerą. Atšildytus grybus turite būtinai sunaudoti ir daugiau nešaldyti. Šaldyti voveraičių netinka, nes jos apkarsta.

Puikiai tinka šaldymui baravykai, šilbaravykiai, kalpokai, paberžiai ir dauguma kitų, išskyrus voveraites.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Birute
2016-07-16 10:27
Nepritariu sveikų/ nedarinėtų grybų šaldymui. Per daug vietos užima šaldytuve
hmm..
2013-06-28 18:56
kaip aš myliu moteris kurios moka ir mėgsta skaniai gaminti maistą...pusę gyvenimo atiduočiau už tokią.
Klepesova
2010-12-20 09:39
asmeniškai aš supjaustau grybus išverdu normaliai kaip kad prieš kepimą atvėsinu ir supilu į maišelius šaldymui skirtus... Ir vualia išsiimi atsišildai ir troškini..
P.S taip šaldyti netinkami kalpokai, voveraitės ūmėdės skaniausi būna taip vadinami "šližikai" ir baravykiniai...Vietos šaldiklyje tokie grybai užima tikrai nedaug
Linksmute
2010-01-29 07:14
Grybus labai trumpam sumesti i verdanti vandeni .Kai tik uzvirs , isjungti . Tada nuplauti , gerai nuvarvinti. Deti i sandarius maiselius ir uzsaldyti saldymo kameroj . Taip ju daugiau telpa i kamera , o skonis islieka puikus.
Nika
2010-01-22 10:53
Seniai išbandytas ir patikimas būdas. Nuvalytus(neplautus) grybus paskleidžiu viršutinėje lentynoje
ant plėvelės ir sušaldau,po to sudedu į maišelius arba dėžutes ,maišeliuose užima mažiau vietos,ir laikau šaldiklyje.Gaminant patiekalus labai gerai išlaiko savo aromatą,taigi gaunasi nuostabūs barščiai ir padažai kugeliui,vėdarams ir cepalinams.Skanaus!