Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai

Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 250 gramų
  • Druska, 220 gramų
  • Actas, 500 mililitrų
  • Vanduo, 6 litrai
Gaminimo instrukcija:

Nuplautus agurkus palaikyti vandenyje 3-4val.

Išvirus marinatą (be acto) truputį ataušinti, supilti actą ir išpilstyti į stiklainius su agurkais ir prieskoniais: juodųjų serbentų lapai, krapai, česnakai, pipirai.

Stiklainius statyti į puodą su vandeniu ir kaitinti.

1l stiklainius -10min.
3l stikl. - 30min.

Išėmus iš puodo šiltai pridengti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Irena
2017-08-05 20:04
Jūs,Jurate,žiauriai nemandagi,niekas jūsų neverčiajus tuo receptu naudotis,galima .ir be įžeidinėjimų apsieiti.
gasadine
2016-08-01 09:44
jau kelintus metus darau ,siltai apkloti po paros nuimti labia padeda I nesaua
virginija
2015-08-25 11:53
as uzpilu 2 kartus ir uzsuku nemegstu kaitint as dar idedu cili pipira
Grazina (papildymas)
2015-08-09 19:05
butinai po to stiklainius apversti dangteliais zemym ant kokio ranksluoscio ir apkloti siltai kol atvesta patys.Ir i spinta ar rusi nesat.Skanaus.
Grazina
2015-08-09 19:01
pamokysiu kaip galima susitvarkyti su agurkais gana greitai,neprarandant daug laiko.Isplaunu stiklainius su soda ,nuvarvinu,tada sudedu priekonius,sudedu agurkus i stiklainius,uzpilu marinatu ir uzdedu dangteli.Apkloju ransluosciu apie 15 min.Einat kavos gert) Paskui viska ispilu atgal ,uzdengiu dangteliais vel ,kad siluma laikytusi ir vel uzverdu marinata.Kai uzverda ,uzpilu ant agurku antra karta uzsuku dangteliais.Niekada nera nusaude ar suruge,laikosi virtuves spintuteje. ..pameginkit!