Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, geriausia filė, 500 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Bulvės, 600 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 gramų
- Morkos, didelė, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 1 vienetas
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 3
Vištieną išverdame, jei reikia nuimame kaulą. Susmulkiname. Patroškiname medaus ir citrinos sulčių padaže apie 10 min. kartu su sutarkuota ir pakepinta morka.
Išverdame bulves, sutriname su grietinėle, pagardinam prieskoniais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai