Salierai su grybais

Salierai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salierai, 600 gramų
  • Morkos, 2 vienetai
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Poras, 4 vienetai
  • Grybai, švieži, 400 gramų
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai