Salierai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Salierai, 600 gramų
- Morkos, 2 vienetai
- Pomidorai, 4 vienetai
- Poras, 4 vienetai
- Grybai, švieži, 400 gramų
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Svogūnai ir porai smulkiai supjaustomi ir pakepinami aliejuje. Grybai išverdami. Salierai, morkos, obuoliai stambiai sutarkuojami. Viskas sumaišoma, pagardinama prieskoniais su druska ir kepama keptuvėje, kol suminkštėja. Tada sudedami nulupti, supjaustyti pomidorai ir dar apie 5 min. pakaitinama. Šį patiekalą tinka valgyti karštą ir šaltą.
» Rašyti komentarą
» Komentarai