Salierai su smegenėlėmis
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Salierai, 600 gramų
- Kiaulės smegenys, 500 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Taukai (kiaulių), 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Lauro lapai, lapeliai
- Juodieji pipirai
- Citrinos rūgštis
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                        Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    