Salierai su smegenėlėmis

Salierai su smegenėlėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salierai, 600 gramų
  • Kiaulės smegenys, 500 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Taukai (kiaulių), 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Lauro lapai, lapeliai
  • Juodieji pipirai
  • Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:

Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Smegenėlės, 2 val. pamirkytos šaltame vandenyje, nuvalomos (neišėmus iš vandens nulupamos plėvės). Tada sudedamos į verdantį vandenį su lauro lapeliais, pipirais, druska ir verdamos apie 6 min. Vėliau išgriebiamos, susmulkinamos, pavoliojamos miltuose, pakepinamos riebaluose ir sukrečiamos ant apkepintų salierų. Ant viršaus uždedami riebaluose pakepinti svogūnai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai