Salierai tešloje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Salierai, 600 gramų
- Rauginti agurkai, ar marinuoti, 2 vienetai
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Citrinos rūgštis
- Druska
- Petražolės
- Majonezas, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Tešlai papildomai reikės: stiklinė miltų, 2 kiaušiniai, pusė stiklinės pieno, truputį druskos.
Nuplauti salierai išverdami pasūdytame vandenyje, nulupami, supjaustomi 0,5 cm griežinėliais, apšlakstomi citrinos rūgštimi parūgštintu vandeniu, pavoliojami tešloje ir iškepami aliejuje. Tešla užmaišoma iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos — ji turi būti kiek tirštesnė negu lietiniams. Apkepinti salierų griežinėliai sudedami į pašildytą pusdubenį, apibarstomi petražolių lapeliais, puošiami agurko griežinėliais. Majonezo duodama atskirai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai