salierų ir morkų užkandis

salierų ir morkų užkandis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salierai, šaknys, 300 gramų
  • Morkos, 250 gramų
  • Margarinas, 30 gramų
  • Varškė, 3 valgomieji šaukštai
  • Petražolės, kapotos, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Saliero šaknis stambiai sutarkuojame ir verdame pasūdytame vandenyje apie 20 min.
Tuo tarpu morkas supjaustome šiaudeliais ir paverdame 5 min.
Išvirtus salierus nukošiame ir sutriname, įdėję margarino ir varškės.
Morkas nukošiame ir sumaišome su salierų tyre. Įberiame susmulkintų petražolių.

» Rašyti komentarą
» Komentarai