Salierų kroketai

Salierų kroketai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salierai, 1 vienetas
  • Ryžiai, košė, 1 stiklinė
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys, mėsos, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Druska
  • Džiūvėsėliai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Saliero šaknis nuvaloma, sutarkuojama ir sultinyje, pridėjus sviesto, ant mažos ugnies patroškinama.
Po to salieras sumaišomas su ryžių koše bei kiaušiniais, į gautą masę įberiama druskos ir pipirų, iš jos padaromi dviejų pirštų storio kukuliukai. Kukuliukai pavoliojami džiūvėsėliuose, gerai apkepinami aliejuje ir paduodami su lapinėmis salotomis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nika
2011-03-30 15:55
Kaip stambiai tarkuojamas salieras ir kokie kiausiniai maisomi su ryziais? imusti ar jau isvirti?