Salierų kroketai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Salierai, 1 vienetas
- Ryžiai, košė, 1 stiklinė
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys, mėsos, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Saliero šaknis nuvaloma, sutarkuojama ir sultinyje, pridėjus sviesto, ant mažos ugnies patroškinama.
Po to salieras sumaišomas su ryžių koše bei kiaušiniais, į gautą masę įberiama druskos ir pipirų, iš jos padaromi dviejų pirštų storio kukuliukai. Kukuliukai pavoliojami džiūvėsėliuose, gerai apkepinami aliejuje ir paduodami su lapinėmis salotomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-30 15:55