Salierų padažas žuvies patiekalams

Salierų padažas žuvies patiekalams
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, žuvies, 1 stiklinė
  • Salierai, 200 gramų
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Grietinė, 0.5 stiklinės
  • Druska
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai
  • Muskatas
Gaminimo instrukcija:

Miltai kepinami svieste, kol parusvės, supilamas sultinys, įmaišomas smulkiai tarkuotas salieras, įspaudžiamos citrinos sultys, pasaldinama, pasūdoma, pavirinama. Vėliau supilama grietinė. Padažas tinka žuvies patiekalams.

» Rašyti komentarą
» Komentarai