Salierų sriuba

Salierų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
  • Salierai, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Grietinė, 100 gramų
  • Sūris, tarkuotas, fermentinis, 80 gramų
  • Druska
  • Cukrus
  • Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:

Stambiai sutarkuoti salierai verdami sultinyje. Supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, įberiama miltų, dar pakaitinama ir sudedama į sultinį. Jį kiek pavirus, supilama su kiaušinio tryniu sumaišyta grietinė, sudedamas tarkuotas sūris. Sriuba pagardinama citrinos sultimis, cukrumi, druska.

» Rašyti komentarą
» Komentarai