Salierų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sultinys, mėsos, 6 stiklinės
- Salierai, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
- Grietinė, 100 gramų
- Sūris, tarkuotas, fermentinis, 80 gramų
- Druska
- Cukrus
- Citrinų sultys
Gaminimo instrukcija:
Stambiai sutarkuoti salierai verdami sultinyje. Supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, įberiama miltų, dar pakaitinama ir sudedama į sultinį. Jį kiek pavirus, supilama su kiaušinio tryniu sumaišyta grietinė, sudedamas tarkuotas sūris. Sriuba pagardinama citrinos sultimis, cukrumi, druska.
» Rašyti komentarą
» Komentarai