Salotos "ale cezaris"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pekino kopūstai, 1 vienetas
- Vištienos filė, 200 gramų
- Fermentinis sūris, 100 gramų
- Batonas, 3 riekės
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Krapai, 1 pundelis
- Česnakas, 2 skiltelės
- Citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Supjaustyti pekino kopūstą, pomidorus.
Vištieną supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje (prieskoniai pagal skonį). Apkepintas vištienos juostelės dėti į daržoves, užtarkuoti sūrio.
Paruošti padažą : į majonezą dėti sukapotus krapus, išspausti česnaką ir išspausti citrinos sulčių.
Padažą dėti į paruoštas salotas (išmaišyti arba tiesiog užpilti ant viršaus).
Pakepinti kvadratėliais pjaustytą baltą duoną ar batoną ir dėti ant salotų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai