Salotos "ale cezaris"

Salotos "ale cezaris"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pekino kopūstai, 1 vienetas
  • Vištienos filė, 200 gramų
  • Fermentinis sūris, 100 gramų
  • Batonas, 3 riekės
Padažui:
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Krapai, 1 pundelis
  • Česnakas, 2 skiltelės
  • Citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Supjaustyti pekino kopūstą, pomidorus.

Vištieną supjaustyti juostelėmis, pakepinti aliejuje (prieskoniai pagal skonį). Apkepintas vištienos juostelės dėti į daržoves, užtarkuoti sūrio.

Paruošti padažą : į majonezą dėti sukapotus krapus, išspausti česnaką ir išspausti citrinos sulčių.

Padažą dėti į paruoštas salotas (išmaišyti arba tiesiog užpilti ant viršaus).

Pakepinti kvadratėliais pjaustytą baltą duoną ar batoną ir dėti ant salotų.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Gražina
» Rašyti komentarą
» Komentarai