Salotos "Ananasas"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, krūtinėlė, 1 vienetas
- Grybai, 300 gramų
- Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
- Salotos, 150 gramų
- Fermentinis sūris, tarkuotas, 100 gramų
- Aliejus, 1.5 valgomojo šaukšto
- Majonezas
- Druska
- Pievagrybiai, marinuoti, pjaustyti , 300 gramų
- Svogūnų laiškai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais.
Grybus supjaustyti gražiais griežinėliais ir apkepti augaliniame aliejuje pora minučių.
Kiaušinius išvirti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus sutarkuoti ir sumaišyti su marinuotais grybais. Trynius susmulkinti ir sumaišyti su vištiena. Į šią masę dėti majonezo ir išmaišyti.
Į didelę lėkštę sluoksniuoti ovalo formos salotas: dėti grybų masę ir užbarstyti sūrio, tada dėti vištienos masę ir užbarstyti sūrio, vėl dėti grybus ir taip, kol baigsis produktai.
Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-09-04 10:30
skanu
2015-02-07 21:45
O grybai butinai turi butu marinuoti pievagrybiai?ar tinka bet kokie?
2017-02-09 12:13