Salotos "Ananasas"

Salotos "Ananasas"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, krūtinėlė, 1 vienetas
  • Grybai, 300 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
  • Salotos, 150 gramų
  • Fermentinis sūris, tarkuotas, 100 gramų
  • Aliejus, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Majonezas
  • Druska
Papuošimui:
  • Pievagrybiai, marinuoti, pjaustyti , 300 gramų
  • Svogūnų laiškai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną išvirkite pasūdytame vandenyje, ataušinkite ir supjaustykite kubeliais.

  2. Grybus supjaustyti gražiais griežinėliais ir apkepti augaliniame aliejuje pora minučių.

  3. Kiaušinius išvirti. Trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus sutarkuoti ir sumaišyti su marinuotais grybais. Trynius susmulkinti ir sumaišyti su vištiena. Į šią masę dėti majonezo ir išmaišyti.

  4. Į didelę lėkštę sluoksniuoti ovalo formos salotas: dėti grybų masę ir užbarstyti sūrio, tada dėti vištienos masę ir užbarstyti sūrio, vėl dėti grybus ir taip, kol baigsis produktai.

    Viršų aptepti majonezu, gražiai išdėlioti pievagrybius ir papuošti svogūnų laiškais.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Miglė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ragautoja
2017-02-09 12:13
labai brangu,gal tiek tos
''''''
2015-09-04 10:30
skanu
ernesta
2015-02-07 21:45
O grybai butinai turi butu marinuoti pievagrybiai?ar tinka bet kokie?