Salotos "Atgaiva"

Salotos "Atgaiva"
Skaniai ir graziai atrodo.
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vynuogės, 25 vienetai
  • Vištienos filė, 200 gramų
  • Sūris, fermentinis, 200 gramų
  • Ananasai, 2 riekės
  • Majonezas, 300 gramų
  • Druska, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.

  2. Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.

  3. Vynuoges perpjauti pusiau.

  4. Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Diana
» Rašyti komentarą
» Komentarai