Salotos „Jūros troškinys“

Salotos „Jūros troškinys“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Krevetės be kevalo, 300 gramų
  • Midijos, 150 gramų
  • Aštuonkojis, 150 gramų
  • Lašiša, sūdyta, 150 gramų
  • Kriaušės, didelės ir sultingos, 2 vienetai
  • Avokadai, 1 vienetas
  • Figos, 0.5 vieneto
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Jogurtas, natūralus, be priedų, 200 gramų
  • Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Krevetes, midijas, aštuonkojus užpilti vandeniu, kad apsemtų, įberti prieskonių pagal skonį ir įspausti 1 citrinos sulčių. Virti apie 30 minučių.
Lašišą, kriaušes, avokadą, figą supjaustyti.
Sumaišyti su virtomis ir nusausintomis jūros gėrybėmis.
Paskaninti prieskoniais (druska, pipirais), išmaišyti su jogurtu ir garstyčiomis.
Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sveta
2011-12-26 15:24
ziauriai neskanios,pastovejo,paleido sultys ir niekam nesiulau ju gamint...geriau baltos misraines pasigamint..pigiau ir skaniau
Oksik
2011-12-24 16:05
Dievinu juros gerybes...salotos skanios,bet tikrai nieko ypatingo,gal kai biski pastoves igaus kitokio skonio...