Salotos „Jūros troškinys“
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Juodieji pipirai
- Krevetės be kevalo, 300 gramų
- Midijos, 150 gramų
- Aštuonkojis, 150 gramų
- Lašiša, sūdyta, 150 gramų
- Kriaušės, didelės ir sultingos, 2 vienetai
- Avokadai, 1 vienetas
- Figos, 0.5 vieneto
- Citrinos, 1 vienetas
- Jogurtas, natūralus, be priedų, 200 gramų
- Garstyčios, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Krevetes, midijas, aštuonkojus užpilti vandeniu, kad apsemtų, įberti prieskonių pagal skonį ir įspausti 1 citrinos sulčių. Virti apie 30 minučių.
Lašišą, kriaušes, avokadą, figą supjaustyti.
Sumaišyti su virtomis ir nusausintomis jūros gėrybėmis.
Paskaninti prieskoniais (druska, pipirais), išmaišyti su jogurtu ir garstyčiomis.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-24 16:05
Dievinu juros gerybes...salotos skanios,bet tikrai nieko ypatingo,gal kai biski pastoves igaus kitokio skonio...
2011-12-26 15:24