Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska
- Želės cukrus „Multi“, 100 gramų
- Alyvuogės, 80 gramų
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
- Moliūgai, mikštimas, 300 gramų
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Moliūgo minkštimą supjaustyti kubeliais. Sumaišyti su druską, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
Sudėti į kepimo skardą ir kepti 30 minučių 180°C orkaitėje.
Feta sūrį supjaustyti kubeliais.
Alyvuoges supjaustyti griežinėliais.
Moliūgus sumaišyti su sūriu ir alyvuogėmis. Paskaninti druska ir actu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai