Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu

Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Želės cukrus „Multi“, 100 gramų
  • Alyvuogės, 80 gramų
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Moliūgai, mikštimas, 300 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:

Moliūgo minkštimą supjaustyti kubeliais. Sumaišyti su druską, pipirais ir alyvuogių aliejumi.
Sudėti į kepimo skardą ir kepti 30 minučių 180°C orkaitėje.

Feta sūrį supjaustyti kubeliais.
Alyvuoges supjaustyti griežinėliais.
Moliūgus sumaišyti su sūriu ir alyvuogėmis. Paskaninti druska ir actu.

» Rašyti komentarą
» Komentarai