Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jautiena, „KITCHEN me“, brandinto steiko TOP SIRLOIN (iškeptas), 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Avokadai, 1 vienetas
- Salotos, kiniškos, 0.5 gūželės
- Saulėgrąžos, 1 saujelė
- Vyno actas, baltojo (arba ryžių actas), 1 valgomasis šaukštas
- Medus, 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Paprika, aitrioji, smulkinta, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Kalendra, kapota (arba mėtos), 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Salotas supjaustykite itin smulkiai. Morką sutarkuokite ar supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Avokadą supjaustykite kubeliais.
Iškepkite brandintą jautienos steiką ant grotelių ar atitinkamos keptuvės aukštoje kaitroje, nenaudojant papildomų prieskonių.
Keptą jautienos didkepsnį taip pat supjaustykite plonais šiaudeliais.
Padažui sumaišykite actą, aliejų, sojos padažą, medų, kalendrą ar mėtas ir užpilkite salotas.
Pabaigai apibarstykite salotas aitriosios paprikos griežinėliais, prieš tai išėmę sėklas. Jei norite itin aštrių salotų, sėklas palikite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai