Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu

Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Brokoliai, nedidelis, kumščio dydžio, 1 galva
  • Vynuogės, be kauliukų, 15 vienetų
  • Kiaulės kumpis, šaltai rūkytas, plonos raikytas, 90 gramų
  • Morkos, nedidelė, 1 vienetas
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Citrinų sultys, 0.5 vieneto
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sezamo sėklos, 1 žiupsnelis
  • Vanduo, 1 litras
Gaminimo instrukcija:
  1. Brokolį nuplauti ir trumpam palikti šaltame vandenyje. Užvirinti vandenį. Brokolį išskirstyti nedideliais žiedynais ir užpilti verdančiu vandeniu, palikti pastovėti apie 5 min.

  2. Burokine tarka sutarkuoti morką. Pusiau perpjauti vynuoges, jeigu didesnės, perpjauti į kelia dalis. Nedideliais kubeliais supjaustyti obuolį apšlakstyti citrinų sultimis, kad obuolys nepajuoduotų.

  3. Viską sudėti į dubenėlį, supilti aliejų ir išmaišyti.

  4. Kumpį suplėšyti gabaliukais ir apkepti, kol parus. Palikti atvėsti.

  5. Iš šilto vandens išimti ir nusausinti brokolius.

  6. Kai atvės kumpis, viską sudėti ant obuolių, vynuogių ir morkų. Išmaišyti.

  7. Sezamo sėklas galima berti prieš išmaišant, o galima jomis papuošti porcijomis padalintas salotas dubenėliuose.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mirkt
2019-04-16 19:11
uzskaitau
bent vienas, kuris atitinka aprasyma