Salotos su kalakuto krūtinėle
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pekino kopūstai, 1 vienetas
- Agurkai, 1 vienetas
- Avokadai, 1 vienetas
- Paprika, geltona, 1 vienetas
- Alyvuogės, juodosios
- Krapai
- Mairūnas
- Bazilikas
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Kalakutiena, krūtinėlė, virta, 200 gramų
- Majonezas
Gaminimo instrukcija:
Keletą Pekino kopūsto lapų supjaustome arba suplėšome (tinka ir kitokios žaliosios salotos). Agurką ir avokadą supjaustome kubeliais, papriką juostelėmis. Keptą (orkaitėje) kalakuto krūtinėlę supjaustome labai plonais griežinėliais.
Į lėkštę gražiai dėliojame daržoves, pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome pipirais, šviežiais ar šaldytais krapais, baziliku ar mairūnu, puošiame alyvuogėmis. Kas nori, daržoves gali šiek tiek pabarstyti druska (sveikiau be).
Ant viršaus dėliojame krūtinėlės gabaliukus. Visą šį grožį dar pagardiname majonezu. Aš naudoju Calve "Sūrinį Cezarį". Jis konditerinio maišelio formos pakuotėje, todėl galima gražiai išspausti ant salotų, ir turi sūrio prieskonį.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-02-24 11:10
Tokiu skaniu salotu, jau seniai nebuvom valge... Vat...!
2009-02-24 17:49