Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, virta, 200 gramų
- Kumpis, 150 gramų
- Sūris, kietasis, 150
- Kiaušiniai, virti, 3 gramai
- Svogūnų laiškai, 1 pundelis
- Majonezas, VILNIUS
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.
Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.
Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.
» Rašyti komentarą
» Komentarai