Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu

Salotos su marinuotais pievagrybiais ir majonezu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, virta, 200 gramų
  • Kumpis, 150 gramų
  • Sūris, kietasis, 150
  • Kiaušiniai, virti, 3 gramai
  • Svogūnų laiškai, 1 pundelis
  • Majonezas, VILNIUS
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištieną, kumpį, svogūnus, smulkiai supjaustyti. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais. Išmaišyti su majonezu "Vilnius" ir sudėti į sallotinę.

  2. Išvirtas ir ataušintas bulves bei kiaušinius supjaustyti kubeliais.

  3. Ant viršaus sudėti sluoksnį, tarkuoto kietojo sūrio, supjaustytus svogūno laiškus ir graiai išdėlioti marinuotus pievagrybius.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Raimonda
» Rašyti komentarą
» Komentarai