Salotos su pievagrybiais

Salotos su pievagrybiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, virtos, 2 vienetai
  • Pievagrybiai, 8 vienetai
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Žirniai, konservuoti, 1 stiklinė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.

  2. Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
mm
2013-12-12 16:49
Prie ingredientu parasyta, - virtos ir žirneliai parašyta, kad konservuoti
Jolanta
2013-12-10 13:18
Pagal foto žirneliai panašu, kad marinuoti, bet morkos-nesuprasi.
Jolanta
2013-12-10 13:15
Žalias morkas ar virtas dėti? Žirneliai kokie įeina: marinuoti, šaldyti ar žali?