Salotos su pievagrybiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, virtos, 2 vienetai
- Pievagrybiai, 8 vienetai
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Žirniai, konservuoti, 1 stiklinė
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-10 13:18
Pagal foto žirneliai panašu, kad marinuoti, bet morkos-nesuprasi.
2013-12-10 13:15
Žalias morkas ar virtas dėti? Žirneliai kokie įeina: marinuoti, šaldyti ar žali?
2013-12-12 16:49