Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais

Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Antiena, 350 gramų
  • Salotos, 1 pundelis
  • Ridikėliai, 4 vienetai
  • Gražgarstės
  • Krapai, 1 pundelis
  • Aliejus
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
  • Pipirai
  • Sultys, citrinų
Gaminimo instrukcija:

Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir  gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.

Dieviškai skanu!

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai