Salotos su pikantiškais antienos filė pjausniais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Antiena, 350 gramų
- Salotos, 1 pundelis
- Ridikėliai, 4 vienetai
- Gražgarstės
- Krapai, 1 pundelis
- Aliejus
- Medus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Pipirai
- Sultys, citrinų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Orkaitėje išsikepame antienos pjausnius (galima ir keptuvėje), riebalų nepilkite, nes puikiai iškeps ir be jų! Suplėšome salotas, susmulkiname likusius ingredientus ir iš aliejaus, medaus, druskos, pipirų ir citrinos sulčių pasidarome užpilą. Užpilame ant salotų ir gerai viską rankomis išmaišome. Kai iškepa antienos pjausniai dedame juos ant salotų ir ragaujame.
Dieviškai skanu!
» Rašyti komentarą
» Komentarai