Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kopūstai, kininiai, 1 vienetas
- Sūris, fermentinis, 200 gramų
- Pistacijos, 150 gramų
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Vynuogės, kekė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kopūstus labai plonai supjaustyti, sūrį sutarkuoti, pistacijas šiek tiek susmulkinti. Visus produktus sumaišyti su majonezu. Vynuoges supjaustyti per pusę ir papuošti salotas. Labai gražiai atrodo, o svarbiausia labai skanu!
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai