Salsiccia Tagliatelle
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aitrioji paprika, milteliai
- Bazilikas
- Makaronai, Tagliatelle, 130 gramų
- Šparagai, švieži, 3 saujos
- Sūris, Rikota, 6 valgomieji šaukštai
- Dešra, rūkyta, griežinėliai, 8 vienetai
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
- Muskatas, tarkuotas
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Makaronus išverdame, kol jie virs sutaisome padažą: supjaustome špinatus juostelėmis, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir kepame špinatus kol jie susitrauks, tai truks maždaug 2-3 minutes. Tada įdedame rikotos sūrio, viską gerai sumaišome ir kepame apie minutę, užbarstome pipirais, druska, bazilikais, čili ir muskatu, viską sumaišome. Įdedame juostelėmis pjaustytus dešros gabalėlius ir kepame 1-2 minutes. Padažas baigtas. Į keptuve su padažu supilame makaronus, o jau tada galime viską dėti į lėkštes.
» Rašyti komentarą
» Komentarai