Šalta agurkų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Jogurtas, 0.5 litro
- Pienas, 250 gramų
- Aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Agurkai, 1 vienetas
- Krapai, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakas, skiltelės, 3 vienetai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Lazdyno riešutai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Jogurtas suplakamas su pienu arba grietine, įberiama druskos, pipirų ir, jei norima, grūstų česnakų. Nuolat maišant supilamas aliejus, suberiami smulkiai supjaustyti agurkai ir krapai. Sriuba pastatoma šaltai. Prieš duodant valgyti, į ją suberiami susmulkinti riešutai. Galima patiekti ir su ledo gabaliukais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-08-30 13:47
tikrasis šios sriubos pavadinimas "Tarator", tik kiek teko jos ragauti Bulgarijoj, niekur neragavau su riešutais (gal todėl, kad riešutai Bulgarijoj beveik dvigubai brangesni nei Lietuvoje...)
2013-12-31 11:16