Šalta geltonų pomidorų sriuba

Šalta geltonų pomidorų sriuba
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sultinys, vištienos, geriau konservuotas, 800 mililitrų
  • Pomidorai, slyvinis, supjaustytas, be sėklų, 680 gramų
  • Paprika, geltona, pjaustyta, 1 vienetas
  • Česnakas, laiškai, švieži, 4 skiltelės
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Pomidorai, slyvinis, supjaustytas, be sėklų, 1 vienetas
  • Česnakas, laiškai, švieži
Gaminimo instrukcija:

Į virtuvinį kombainą arba mikserį sudėkite pusę sultinio, geltonų pomidorų, paprikos, česnako ir svogūno. Uždenkite ir maišykite iki vientisos masės. Pakartokite tai su likusiais produktais. Supilkite sriubą į dubenį. Uždenkite ar padėkite į šaldytuvą bent 4 valandoms (iki 24 valandų). Perpilkite į uždaromą butelį. Sudėkite kubeliais supjaustytą slyvinį pomidorą į nedidelį uždaromą indą; vežkite šaldiklyje. Jei naudosite česnako laiškus, sudėkite juos į uždaromą plastikinį maišelį. Patiekdami supilkite sriubą į dubenėlius ar puodelius; paberkite supjaustytą pomidorą ir, jei norite, česnako laiškus. Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai