Šalta ispaniška sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Pomidorai, nulupti, 1 kilogramas
- Agurkai, 1 vienetas
- Paprika, žalia, 3 vienetai
- Pomidorų sultys, 500 mililitrų
- Alyvuogių aliejus, „extra virgin“, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakas, 3 skiltelės
- Actas, balzamiko, 3 valgomieji šaukštai
- Sultinys, KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys, 1 vienetas
- Svogūnai, laiškai, 2 vienetai
- Vorčesterio padažas, 1 valgomasis šaukštas
- Salierai, stiebai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite pomidorus kubeliais. Nulupkite agurko žievelę ir pašalinkite sėklas. Paprikas, česnaką, svogūnų laiškus ir agurką supjaustykite panašaus dydžio gabalėliais.
Supilkite „Knorr Buljonetę“ į 300 mililitrų vandens ir užvirinkite.
Sumaišykite pomidorų sultis ir pjaustytas daržoves. Kai sriuba atvės, sudėkite alyvuogių aliejų, actą ir Vorčesterio padažą. Viską gerai išmaišykite.
Atvėsintą sriubą įdėkite į šaldytuvą ir palikite bent 2 valandoms. Patiekite su ledu ir nuvalytais saliero stiebais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-11-26 18:49
go
2013-08-31 07:32
visiškai neaišku kam ta buljonetė reikalinga,juk tai šalta sriuba.Tas pats būtų jei šaltibarščius su sultiniu darytume.Manau,kad būtų FEEEEEEEEEE
2015-09-27 17:39