Šaltas tortukas

Šaltas tortukas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Spelta šviesūs miltai , 300 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Želė, 1 pakelis
Įdarui:
  • Varškė, 500 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Grietinė, 250 gramų
  • Želatina, 3 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 9 valgomieji šaukštai
  • Želė saldainiai, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus, šaltą sviestą ir cukrų sutrinti iki trupinukų, ir minkyti į tešlos kamuolį (jei reikia, įpilti truputį šalto vandens).
    Užminkius tešlą, ja iškloti kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitontoje orkaitėje apie 15 minučių.

  2. Želatiną išbrinkyti vandenyje, pašildyti ir ištirpinti.
    Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine, lėtai supilti atvėsusią želatiną.

  3. Iškeptą pagrindą atvėsinti, supilti varškės masę, sumaišytą su želė saldainiais.
    Paruošti želė, tik su per pus mažesniu vandens kiekiu, nei nurodyta ant pakuotės, ją supilti ant torto.
    Palikti šaldytuve kol sustings. Skanaus!

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai