Šaltibarščiai

Šaltibarščiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, 900 mililitrų
  • Marinuoti burokėliai, 350 mililitrų
  • Svogūnų laiškai, 100 gramų
  • Krapai, 50 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
  • Agurkai, 2 vienetai
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Bulvės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.

  2. Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Indrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai