Šaltibarščiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kefyras, 900 mililitrų
- Marinuoti burokėliai, 350 mililitrų
- Svogūnų laiškai, 100 gramų
- Krapai, 50 gramų
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Agurkai, 2 vienetai
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Bulvės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Sudėkite burokėlius, supjaustytus svogūnų laiškus, krapus, kiaušinius, agurkus, užpilkite kefyru ir viską sumaišykite. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiestos su virintu vandeniu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai