Šaltiena greitpuodyje

Šaltiena greitpuodyje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės kojos, 4 vienetai
  • Kiaulienos karka, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoninės žolelės, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, 2 žiupsneliai
  • Lauro lapai, 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėti kiaulieną į greitpuodį. Įpilti vandens, kad puodo trečdalis laisvas liktų. Virti pagal jo darbinę instrukciją apie 45 minutes. Po to palikti pastovėti dar apie 2 valandas.

  2. Atidarius paragauti skonį, ir jei ko trūkta, dar pridėti. Aš dar vandens kiek įpilu ir paverdu apie 5 minutes, jau paprastai - gaunasi ne tokia tiršta šaltiena ir skaidresnė.

  3. Mėsą atskirti nuo kaulų, sudėti į dubenis ir užpilti sultiniu, atšaldyti.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Regina
» Rašyti komentarą
» Komentarai