Šamų sriuba
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, vidutinio dydžio, 5 vienetai
- Juodieji pipirai, žirneliais, 3 vienetai
- Pomidorai, švieži, 4 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Lauro lapai, lapais, 2 vienetai
- Šamas, 1 kilogramas
- Petražolės
- Sviestas, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Žuvis išdarinėjau. Galvų neišmeskite, jos pagrindinis sriubos ingredientas. Žuvį reikia atskirti nuo kaulų, supjaustyti į vidutinio dydžio gabalus, suprieskoniuoti ir palikti šaltai 1 valandai.
Į vandenį sudedame žuvų galvas, prieš tai įtrintas druska ir pipirais. Verdame ant vidutinės ugnies apie 10 min.
Žuvies galvas galima išgriebti ir išmesti. Sudedame į gautą sultinį žuvies gabalus, bulves, svogūnus, petražoles, pomidorus. Visa tai verdame 20 min.
Išvirusią sriubą paskaninu gabalėliu sviesto.
» Rašyti komentarą
» Komentarai