Šanchajaus ragu

Šanchajaus ragu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Žemės riešutų aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Brokoliai, 200 gramų
  • Bambukų ūgliai, konservuoti, 200 gramų
  • Morkos, smulkintos, 200 gramų
  • Grybai, džiovinti, išmirkyti, 8 vienetai
  • Tofu - sojų varškė, pjaustytas, 50 gramų
  • Druska, jūros, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus, rudasis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sojos padažas, 1 valgomasis šaukštas
  • Baltas vynas, sausas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kukurūzai, miltai, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Į Įkaitintą aliejų suberkite brokolius, bambukų ūglius, morkas ir kaitinkite apie tris minutes. Pridėkite grybų ir kitus ingridientus (išskyrus kukurūzų miltus), pakepinkite maišant.
Sumažinkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite apie 15 min. Jei atsiras daug skysčio, įberkite kukurūzų miltų, maišytų su vandeniu ir pakaitinkite kol masė sutirštės.

» Rašyti komentarą
» Komentarai