Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Kopūstai, rauginti, 1 kilogramas
- Žirniai, 250 gramų
- Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys, 1 vienetas
- Kvapieji pipirai
- Lauro lapai, lapai, 2
Gaminimo instrukcija:
Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.
» Rašyti komentarą
» Komentarai