Šašlykai alaus marinate

Šašlykai alaus marinate
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, sprandinė, 1.5 kilogramo
  • Alus, šviesus, 300 mililitrų
  • Svogūnai, 3 galvos
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sprandinę supjaustome gabalais. Svogūnus sutarkuojame burokine tarka. Mėsą pagardinti druska, pipirais (pagal skonį) suberti svogūnus, viską gerai išmaišyti.

  2. Palaipsniui pilti alų nuolat maišant. Mėsa turi gerai "įsigerti" alaus, bet neplaukioti jame. Paliekam marinuotis per naktį. Kepti ant žarijų. Skanaus.

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai