Šašlykai gurmanams

Šašlykai gurmanams
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Veršiena, kepenėlės, 200 gramų
  • Jautiena, filė, 200 gramų
  • Veršiena, kepenėlės, 200 gramų
  • Kiauliena, filė, 200 gramų
  • Kiaulienos šoninė, 100 gramų
  • Kvapieji pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti 2 cm storio kubeliais. Mėsą pakaitomis su šoninės riekelėmis suverti ant iešmų.
Aliejų sumaišyti su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsą ir palikti ją kambario temperatūroje.
Mėsą kepti ant grotelių (7 cm virš įkaitusių žarijų). Iešmus dažnai sukioti, kad mėsos gabaliukai vienodai apskrustų. Šašlykus galima kepti ir elektrinėje kepimo krosnelėje. Iškepusi mėsa turi būti sultinga, o jos vidus - šiek tiek rausvas.
Iškepusius šašlykus pasūdyti ir patiekti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai