Šašlykai marinuoti kefyre
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, sprandinė, 1 kilogramas
- Kefyras, 1.5 litro
- Kalendra, 1 pundelis
- Svogūnai, 6 galvos
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Sprandinę supjaustykite nedideliais gabaliukais. Stambiai supjaustykite svogūnus ir kalendras. Sudėkite viską į puodą (sluoksniuodami): mėsą, po to svogūnus, kalendrą – taip keletą kartų. Kiekvieną sluoksnį sūdykite ir įberkite pipirų.
Viską užpilkite kefyru. Uždenkite indą dangčiu ir palikite stovėti per naktį vėsioje vietoje (kuo ilgiau mėsa marinuosis – tuo švelnesnis bus šašlykas). Mėsą susmeikite ant iešmų ir kepkite šašlykinėje ant gerai įkaitusių anglių, apšlakstydami likusiu kefyru.
» Rašyti komentarą
» Komentarai