Šašlykai su granatų sulčių padažu

Šašlykai su granatų sulčių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos išpjova, 600 gramų
  • Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 100 mililitrų
  • Sojos padažas, 50 mililitrų
  • Granatų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Aitrioji paprika, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustykite ir sudėkite į dubenį.

  2. Sumaišykite sojų padažą, granatų sultis, aitriąją papriką, prieskonius, smulkintą svogūną.

  3. Marinatų užpilkite mėsą ir išmaišykite. Užpilkite alyvuogių aliejaus, nebemaišykite.

  4. Dubenį su mėsa porai valandų dėkite į šaldytuvą, vėliau mėsą su aliejumi sumaišykite ir dar valandą palaikykite šaltai.

  5. Kepkite ant iešmų, nuolat vartydami.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Skaitytoja
2016-06-20 10:19
Niam niam
Lankytoja
2016-06-20 10:09
Labai skanu
Gurmane
2016-06-20 10:02
Mėgstu granatus, super