Šašlykai su granatų sulčių padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos išpjova, 600 gramų
- Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus, 100 mililitrų
- Sojos padažas, 50 mililitrų
- Granatų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Pipirai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Aitrioji paprika, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Mėsą supjaustykite ir sudėkite į dubenį.
Sumaišykite sojų padažą, granatų sultis, aitriąją papriką, prieskonius, smulkintą svogūną.
Marinatų užpilkite mėsą ir išmaišykite. Užpilkite alyvuogių aliejaus, nebemaišykite.
Dubenį su mėsa porai valandų dėkite į šaldytuvą, vėliau mėsą su aliejumi sumaišykite ir dar valandą palaikykite šaltai.
Kepkite ant iešmų, nuolat vartydami.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-06-20 10:09
Labai skanu
2016-06-20 10:02
Mėgstu granatus, super
2016-06-20 10:19