Šašlykai vyno marinate
 
                        Akcijos:
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Mėsa, 1000 gramų
- Svogūnai, 800 gramų
- Vynas, raudonas, 300 mililitrų
- Druska
- Pipirai
- Prieskoninės žolelės
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 5
                                        
                    - Supjaustykite svogūnus žiedeliais ir išklokite jais indo dugną. Tuomet dėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Sluoksniuokite viską taip, kad ant viršaus galiausiai būtų svogūnai. 
- Vyną sumaišykite su prieskoniais ir užpilkite ant šašlykų. Tuomet dėkite lėkštę ir prislėkite. Laikykite apie parą laiko šaldytuve. 
- Kepti ant žarijų. 
 
 Skanaus.
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai
            
            
                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    