Sauliaus kibinai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, patepimui, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Sviestas, Tešlai, 200 gramų
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Kiaušiniai, patepimui, 2 vienetai
- Grietinė, 200 gramų
- Druska
- Kiauliena, Įdarui, 250 gramų
- Jautiena, 250 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Dubenyje sviestą sutarkuoti, pilti persijotus miltus, grietinę dėti, įmušti kiaušinius ir įberti šiek tiek druskos. Viską išminkyti ir palikti šaldytuve apie 2 valandas. Įdarui susmulkiname svogūną, dedame į mėsą, paskaniname prieskoniais ir viską gerai išmaišome. Atšaldytą tešlą iškočioti 4-5 mm storio, stikline ar kita forma (aš naudoju desertinę lėkštelę) išspausti tešloje apskritimus. Į vidurį dėti po šaukštą mėsos įdaro ir užspausti (užlankstyti) kraštus. Skardą patepti aliejumi arba sviestu, sudėti kibinus, aptepti kiaušinio plakiniu ir viršuje su šakute padaryti skylutes. Kepti apie 40 minučių 200 laipsnių orkaitėje. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-11 19:29
gal greičiau pyragėliai.Gal Sauliau kada nors paragauk tikru kibinų.
2014-04-03 12:58
nieko naujo recepte,pilnas internetas šito varianto.O čia dar neapsisprendęs ar vienas ar du kiaušiniai patepimui.
2016-07-27 02:32