Sausainiai „Bangelės“

Sausainiai „Bangelės“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, arba margarinas, 250 gramų
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Kvietiniai miltai, 3 stiklinės
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Mielės, sausos, 8 gramai
  • Vyšnios, be kauliukų, tinka šaldytos, 150 gramų
  • Cukraus pudra, 60 gramų
  • Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Ištirpintą sviestą sumaišiau su aliejumi, grietine, mielėmis ir cukrumi. Maišiau tol, kol ištirpo cukraus granulės.
Po to subėriau miltus ir išminkiau.
Išminkytą tešlą iškočiojau į 3 mm storio lakštus.
Išpjausčiau trikampiukus (maždaug 5-7 cm ilgio). Ant kiekvieno tešlos trikampiuko uždėjau po 2-3 vyšnias ir susukau.
Kepiau sausainius 180 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
Iškepusius sausainius apibarsčiau cukraus pudra.

» Rašyti komentarą
» Komentarai