Sausainiai „Cappuccino“

Sausainiai „Cappuccino“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kava, 2 pakeliai tirpios „Cappuccino“
  • Vanduo, karštas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 225 gramai
  • Cukrus, 140 gramų
  • Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 280 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Glajui papildmai reikės:

175 g gabalėliais sulaužyto baltojo šokolado, kakavos milteliai.

Gaminimas:

1. Į dubenėlį suberkite „Cappuccino“ miltelius, užpilkite karštu vandeniu ir išmaišykite, kad gautųsi tiršta vientisos konsistencijos masė. Dideliame dubenyje gerai išplakite sviestą ir cukrų, tada įmaišykite kiaušinio trynį ir “Cappuccino” masę, o galiausiai - miltus ir druską. Padalinkite tešlą į dvi dalis ir suformuokite du rutulius. Apvyniokite plėvele ir 1 val palaikykite šaldytuve.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Kepimo popieriumi išklokite dvi skardas. Tešlos rutulius išvyniokite iš plėvelės ir iškočiokite tarp 2 kepimo popieriaus lakštų. Išpjaustykite apvalius maždaug 6 cm skersmens sausainius ir sudėkite į skardas (tarp sausainių turi likti vietos). Kepkite įkaitintoje orkaitėje 10-12 min. Ataušinkite.

3. Inde virš puodo su verdančiu vandeniu išlydykite šokoladą. Kai atvės, juo patepkite sausainių viršų, o po kelių minučių pabarstykite kakavos milteliais.

Skanaus!

» Rašyti komentarą
» Komentarai
ieva10
2011-03-20 09:55
gerai gaunasi oku2: