Sausainiai "Kalėdinės eglutės" su "DanSukker"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- „Dansukker“ cukrus, galima ir mažiau, 150 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, (300 - 400 g), 350 gramų
- Imbieras, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Pabarstukai
- Šokoladas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 20
Iš visų produktų (išskyrus pabarstukus ir sirupą) išminkyti tešlą. Tada 30 min. padėti į šaldytuvą, o ištraukus palaikyti 15 min. kambario temp. Tada iškocioti ir išspausti sausainių formeles. Kepti sausainius apie 10 min. 180 °C temp. orkaitėje. Iškepusius, aptepti tirpintu šokoladu ir aplipdyti pabarstukais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai