Sausainiai "Kalėdiniai meškinai"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- „Dansukker“ cukrus, (galima ir mažiau), 150 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Imbieras, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Miltai, 350 gramų
- Muskatas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Riešutai, (meškiukams į rankas), 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 30
Iš sviesto, cukraus, kiaušinio, druskos, cinamono, imbiero, muskato ir miltų su kepimo milteliais išminkyti tešlą. Kai tešla bus paruošta reikia į padėti į šaldytuvą 30 min. , ir po to, palaikyti tešlą kambario temp. 15 min. tada ji bus elastinga ir lengviau daryt sausainiukus. Išspausti norimos formos sausainius, įkomponuoti po riešutėlį ir kepti sausainius apie 10 min. 180 °C temp. orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-13 15:19
Kvepia Kalėdomis
2014-12-13 18:10