Sausainiai „Kalėdų eglutės“

Sausainiai „Kalėdų eglutės“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 350 gramų
  • Sviestas, 225 gramai
  • Cukrus, 225 gramai
  • Apelsinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilė, ekstraktas, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniu. Į šią masę supilame apelsinų sultis ir vanilę, išmaišome. Po to suberiame kepimo miltelius ir miltus. Tešlą maišome šaukštu, o po to išminkome rankomis.
Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstytos lentelės arba stalo. Su peiliu arba su formelėmis išspaudžiame eglutės formos sausainius.
Sudedame sausainius į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą ir pašauname į orkaitę.
Kepame apie 9-12 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje pagal Celsijų.
Iškepusius sausainius paliekame atvėsti. Po 20 minučių sausainius papuošiame maistiniais dažais (sumaišytais su cukraus pudra) ir pabarstukais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
luka
2017-01-25 15:04
Skanu neišpasakytai
Erika
2016-12-23 16:58
O galima kakava vietos pabarstuku