Sausainiai "Obuoliai pataluose"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 250 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Grietinė, 250 gramų
- Miltai, 15 valgomųjų šaukštų
- Cukrus, 1 stiklinė
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Obuoliai, 5 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 50
Tešlai naudojami tik kiaušinių tryniai. Taigi, sutarkuotą sviestą, trynius ir grietinę sudedame į vieną dubenį, suberiame miltus.
Kuomet tešla jau paruošta, nulupame, išimama sėklas ir supjaustome obuolius skiltelėmis.
Atskiroje lėkštėje sumaišome cukrų ir cinamoną.
Kai viskas paruošta, kočiojame tešlą ir pjaustome stačiakampio formos gabalėliais.
Obuolius apvoliojame cukruje ir cinamone, dėliojame ant iškočiotos tešlos gabalėlių.
Suvyniojame obuolius tešloje, tuomet sausainio viršų pamirkome kiaušinio baltyme ir cukruje su cinamonu.
Dedame į skardą ir kepame, kol gražiai paruduoja.
» Rašyti komentarą
» Komentarai