Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 100 gramų
- Cukrus, 50 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 320 gramų
- Krakmolas, 50 gramų
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Kondensuotas pienas, RU DU DU, 1 skardinė
- Migdolai, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 9
Kambario temperatūros sviestą ištrinti iki purumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmušti po vieną kiaušinį ir viską gerai išsukti. Dėti majonezą ir išmaišyti. Miltus, krakmolą ir kepimo miltelius sumaišyti atskirai ir visą mišinį supilti į sviesto ir kiaušinių masę. Užminkyti tešlą. Formuoti kamuoliukus (kiek didesnius nei vyšnia) ir kepti specialioje "riešutėlių" keptuvėje. Imti dvi puseles, įdaryti kiekvieną kondensuotu pienu, įspausti po migdolą ir suklijuoti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-07-13 19:21
Pamašu, kad čia visiškos nemokšos lankosi
2015-07-13 19:20
negi naisku, kad majoneza 2 kartus uzrase? jug nedesit jo 2 kartus. 320g MILTU!!!
2015-07-09 18:27
Tai kiek miltu? Kiek krakmolo? Reik deti?Ir kiek mojonezo?Labai neiskus receptas!
2015-07-09 16:25
Ir kiek kiausyniu????
2021-12-03 13:31