Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis

Sausainiai "Riešutėliai" vaikystės skonis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 100 gramų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Majonezas, 3 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 320 gramų
  • Krakmolas, 50 gramų
  • Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kondensuotas pienas, RU DU DU, 1 skardinė
  • Migdolai, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:

Kambario temperatūros sviestą ištrinti iki purumo su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmušti po vieną kiaušinį ir viską gerai išsukti. Dėti majonezą ir išmaišyti. Miltus, krakmolą ir kepimo miltelius sumaišyti atskirai ir visą mišinį supilti į sviesto ir kiaušinių masę. Užminkyti tešlą. Formuoti kamuoliukus (kiek didesnius nei vyšnia) ir kepti specialioje "riešutėlių" keptuvėje. Imti dvi puseles, įdaryti kiekvieną kondensuotu pienu, įspausti po migdolą ir suklijuoti.

Porcijų skaičius: 9
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Elvyra
2021-12-03 13:31
Fui majonezas desertuose
UUU CHA CHA
2015-07-13 19:21
Pamašu, kad čia visiškos nemokšos lankosi
ir taip aisku
2015-07-13 19:20
negi naisku, kad majoneza 2 kartus uzrase? jug nedesit jo 2 kartus. 320g MILTU!!!
Lalaila
2015-07-09 18:27
Tai kiek miltu? Kiek krakmolo? Reik deti?Ir kiek mojonezo?Labai neiskus receptas!
renata
2015-07-09 16:25
Ir kiek kiausyniu????