Sausainiai su migdolais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, 260 gramų
- Sviestas, 230 gramų
- Cukrus, 150 gramų
- Migdolai, 100 gramų
- Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 30
Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve apie 1val.
Atšaldytą tešlą iškočioti apie 0,5 cm storio sluoksniu ir išspausti norimo dydžio skritulius.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai